06-22 75 52 11 info@verduijnmetaal.nl

Lassen

Aluminium lassen, MIG/MAG lassen, TIG lassen en puntlassen

Lassen: een krachtige verbinding

In onze professionele werkplaats lassen wij staal, aluminium en rvs. Elke lastechniek heeft eigen, specifieke eigenschappen. Wij denken graag met u mee over de meest optimale lastechniek voor uw product.

MIG/MAG lassen

MIG lassen en MAG lassen hebben veel met elkaar gemeen. Het verschil is het gas dat bij het lasproces wordt gebruikt. MIG/MAG lassen is snel, breed toepasbaar en levert een prima laskwaliteit.

TIG lassen

TIG lassen is ideaal voor het lassen van zeer dun plaatmateriaal. De techniek van TIG lassen vereist grote nauwkeurigheid en is daardoor echt vakwerk.

Puntlassen

Puntlassen wordt hoofdzakelijk toegepast op plaatwerk in staal of RVS, en soms op aluminium of gegalvaniseerd staal.

Wij hebben veel ervaring met zowel MIG/MAG-, TIG- als puntlassen en beheersen deze lastechnieken tot in de puntjes. U kunt bij ons terecht voor het lassen van staal, RVS en aluminium.

Nabewerking lassen

Lassen is één, maar de kwaliteit van het eindproduct hangt ook af van de juiste nabewerking. In onze werkplaats werken wij uw laswerk secuur en vakkundig af door onder meer:

 

\

slijpen

\

schuren

\

polijsten

\

borstelen

Lastechniek volgens Verduijn Metaal

N

grondige voorbereiding

N

secuur productieproces

N

hoogwaardige afwerking

Verduijn Metaal: uw partner in lastechniek voor staal, RVS en aluminium. U vindt ons in Leende, tussen Eindhoven en Weert.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies met betrekking tot lassen.