06-22 75 52 11 info@verduijnmetaal.nl

Overige vormen van metaalbewerking

Verduijn Metaal: uw totaalleverancier in metaalbewerking

Metaalbewerking van A tot Z

 

Metaalbewerking is een veelzijdig proces. De meeste producten komen tot stand door een combinatie van verschillende bewerkingstechnieken. Wij werken dagelijks met allerlei soorten staal, RVS en aluminium en weten als geen ander hoe deze materialen het best kunnen worden behandeld, bewerkt en geassembleerd. Deze kennis zetten wij graag in om het meest optimale product te leveren voor uw toepassing.

 

Plaatwerk, zetwerk en méér

Het vakmanschap dat wij in huis hebben op het gebied van plaatwerk, zetwerk en elke andere vorm van metaalbewering ziet u terug in het eindproduct. Wij begrijpen dat de kwaliteit van uw producten bepalend is voor het slagen van uw project. Daarom stellen wij hoge eisen aan ons werk en verzorgen wij de productie van uw metalen onderdelen van begin tot eind. Dus ook:

 

\

buigen

\

walsen

\

persen

\

ponsen

\

stansen

\

laser snijden

Assembleren

Ook voor het samenstellen of assembleren van uw metalen onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Hierdoor bespaart u zowel tijd als kosten op het totale project. Wij leveren u een compleet eindproduct dat aan al uw wensen en eisen voldoet.

Complete service op het gebied van metaalbewerking

N

van idee tot eindproduct

N

professioneel en deskundig

N

met passie voor metaaltechniek

Verduijn Metaal: uw partner in metaalbewerking. U vindt ons in Leende, tussen Eindhoven en Weert.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of informatie over alle vormen van metaalbewerking.