Engineering

Meedenken met de klant is bij Verduijn Metaal vanzelfsprekend. Wij geloven niet in standaardoplossingen maar in een doelgerichte aanpak. Samen bespreken we uw eisen en wensen voor het product of onderdeel. Daarbij is een goed ontwerp cruciaal.

Heeft u een probleem of komt u er zelf niet uit? Dan kijken we graag met u mee. Mocht u al beschikken over een technische tekening, dan controleren wij deze op knelpunten. Of laat het ontwerpen aan ons over. Met onze jarenlange ervaring in metaalbewerking is het ontwerpen één van onze expertises.

Als gespecialiseerd metaalbedrijf uit de regio Eindhoven - Weert werken wij met een klein hecht team van vakmensen. Met moderne machines en technieken leveren wij echt precisiewerk. Daarnaast leveren wij ambachtelijk handwerk en weten wij veel van de materialen en hoe deze zich gedragen. Deze kennis nemen wij mee in het ontwerp voor uw onderdeel of product.

METAALBEDRIJF UIT DE REGIO EINDHOVEN - WEERT

Constructief, Creatief

Als gespecialiseerd metaalbedrijf uit de regio Eindhoven - Weert behandelen wij ieder aanvraag als een mogelijkheid om bij te dragen aan een mooi project.

Meer over Verduijn Metaal

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijbljvend kennismakingsgesprek.