Constructief Creatief

Bij Verduijn Metaal staat innovatie hoog in het vaandel. We gaan met de tijd mee en gebruiken de nieuwste technieken en machines. Maar we blijven ook dicht bij het materiaal door met de hand te vervaardigen. Hierdoor weten wij precies hoe het materiaal zich gedraagt en kunnen wij ook complexe aanvragen en projecten aan.

Hier behandelen wij ieder aanvraag als een mogelijkheid om bij te dragen aan een mooi project. Of het nu gaat om een design onderstel voor een tafel, transportbuizen voor de voedingsmiddelenindustrie of een uniek object voor het exterieur van uw gebouw.

Als gespecialiseerd metaalbedrijf uit de regio Eindhoven - Weert werken we met een klein, hecht team. Echte vakmensen met jarenlange ervaring en gevoel met het materiaal. Ze beheersen alle technieken en zijn veelzijdig in metaalbewerking. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen en leveren.

CAPACITEIT

Van enkele stuks tot serie

Bij Verduijn Metaal maken we kleine tot middelgrote series van uw producten. Tot op de millimeter nauwkeurig en identiek. Maar ook voor enkele stuks kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag met het ontwerp en het vervaardigen van een uniek item.

PREMIUM KWALITEIT

Oog voor detail

Uw product wordt hier tot in detail afgewerkt. Wij weten precies wat we moeten doen om het mooiste resultaat te krijgen. Tussentijdse controles staan garant voor een perfect afgewerkte opdracht.

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking