Plaatbewerking

Plaatbewerking is onze expertise. We bewerken RVS, staal of aluminium platen en vervaardigen daar compleet afgewerkte onderdelen, halffabricaten of eindproducten van in alle mogelijke afmetingen. Knippen, kanten, ponsnibbelen of walsen. Daar draaien wij onze hand niet voor om.

Door het gebruik van de modernste technieken en machines in combinatie met ambachtelijk handwerk worden zelfs de meest complexe opdrachten tot in detail uitgevoerd. Met een aantrekkelijke afwerking is uw product helemaal klaar voor gebruik.

Bij Verduijn Metaal hebben wij jarenlange ervaring in plaatbewerking. In al die jaren hebben we een enorme hoeveelheid product- en materiaalkennis opgedaan. Hierdoor weten wij precies hoe materialen zich gedragen en verhouden ten opzichte van elkaar. Dat maakt ons een veelzijdig en betrouwbaar metaalbewerkingsbedrijf uit de regio Eindhoven - Weert.

HIER ZIJN WE STERK IN

Plaatbewerking technieken

Knippen

Als uw order in productie gaat is één van de eerste stappen het op maat maken van het plaatmateriaal. Doormiddel van onze moderne knipbank wordt ieder type plaatmateriaal exact op maat gemaakt.

Kanten & zetten

Wij zetten plaatmateriaal in de door u gewenste vorm. Doormiddel van onze gespecialiseerde machines kunnen wij uw product(en) voorzien van diverse kant- en zetvormen.

Ponsnibbelen

Met onze CNC gestuurde ponsnibbelmachine vervaardigen we diverse halffabricaat-onderdelen uit plaatmateriaal. Daarnaast wordt ponsnibbelen ingezet voor het maken van gaten en ander uitsparingen in plaatmateriaal van zowel staal, RVS en aluminium.

Walsen

Doormiddel van walsen kunnen wij uw product of onderdeel omvormen tot een cilindrische vorm. Onze plaatwalsmachine kan plaatmateriaal tot maximaal een lengte van 1500 mm en een dikte van 5 mm verwerken. Voor het walsen van buizen en kokers maken wij gebruik van een speciale profielwals.

Lasersnijden

Lasersnijden is écht precisiewerk. Deze nauwkeurige techniek maakt het mogelijk om complexe vormen en designs uit divers plaatmateriaal te vervaardigen. Daarnaast is lasersnijden uitermate geschikt voor het maken van grotere series van onderdelen.

CAPACITEIT

Van enkele stuks tot serie

Bij Verduijn Metaal produceren we kleine tot middelgrote series. Maar ook voor enkele stuks kunt u hier terecht. Wij helpen u graag met het ontwerp en het vervaardigen van uw unieke item.

Meer over onze capaciteit

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking