Samenstellen

Bij Verduijn Metaal maken wij halffabricaten en onderdelen van staal, RVS of aluminium. Maar ook produceren wij volledige constructies bestaande uit meerdere items of onderdelen. Ook het samenstellen en assembleren nemen wij voor onze rekening.

Vaak kunnen we met zetten en kanten een product voor een groot deel uit één stuk maken. Maar soms is het ook nodig om uw product samen te stellen door het te lassen. Dat kan op verschillende manieren.

Wij zoeken samen naar de beste manier om uw product in elkaar te zetten. Dat is voor ieder product en ieder materiaal weer anders. Zo kunnen we bijvoorbeeld voor de interieurbranche lasnaden volledig wegwerken en draadeinden stiftlassen waarbij er niet door de plaat heen geboord hoeft te worden.

HIER ZIJN WE STERK IN

Lastechnieken

MIG/MAG lassen

Voor het samenstellen van stalen constructies maakt Verduijn Metaal gebruik van MIG/MAG lassen. Deze lastechniek is snel en wordt veelzijdig ingezet. Tijdens de nabewerking kunnen de lasnaden nagenoeg onzichtbaar weggewerkt worden.

TIG lassen

Verduijn Metaal is gespecialiseerd in TIG lassen. Deze lastechniek is van zeer hoge kwaliteit waarbij het lasmateriaal handmatig moet worden toegevoegd. Het wordt veel toegepast bij producten en onderdelen van RVS en aluminium voor bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie en agrarische sector.

Puntlassen

Met een flinke elektrische stroomstoot wordt het materiaal aan elkaar gelast. Deze techniek kan alleen worden toegepast op dun metalen plaatwerk.

Stiftlassen

Met een stiftlaspistool worden kleine draadeinden door middel van hoge druk op een plaat gelast. Dit is een eenzijdige bevestiging geschikt voor zowel staal, RVS als aluminium. Hierdoor blijft de andere zijde van de plaat onbeschadigd.

ZO GAAT UW PRODUCT LANGER MEE

Verduurzamen

Bescherm uw producten voor invloeden van buitenaf. Wij adviseren u graag welke afwerking het beste past bij uw toepassing.

Bekijk de opties

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking