Toepassingen

Omdat wij bij Verduijn Metaal erg veelzijdig zijn, werken wij voor veel verschillende sectoren en branches. Zo produceren we o.a. behuizingen en onderdelen voor de machinebouw, realiseren de mooiste decoratierekken en tafelonderstellen voor interieurs en maken afscheidingen en borders voor hoveniers.

Bij de verschillende branches horen verschillende eisen en normen. Een tafelpoot of interieurstuk moet naadloos en tot in het kleinste detail worden afgewerkt. Maar voor producten en onderdelen in de voedingsmiddelenindustrie zijn materiaalkeuze en nabehandeling erg belangrijk.

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we wat voor u van belang is. We maken voor u een product dat past bij de eisen en normen, de draagkracht en de esthetische voorwaarden voor uw toepassing.

HIER WERKEN WIJ VOOR

Toepassingen

Interieur- & meubelbranche

Bij Verduijn Metaal vervaardigen wij metalen meubel- en interieuronderdelen met een hoog afwerkingsniveau. Onze constructies zoals; tafelonderstellen, decoratierekken en onderdelen voor meubels sluiten naadloos aan op uw ontwerp.

Machinebouw

In onze werkplaats zijn wij dagelijks bezig met plaatbewerking voor de machinebouw. Wij produceren o.a. onderdelen en behuizingen. Door een juiste afwerking gaan deze producten of halffabricaten jarenlang mee.

Voedingsmiddelenindustrie

Voor de voedingsmiddelenindustrie werken wij voornamelijk met RVS. Dit stevige materiaal kunnen wij in alle afmetingen leveren, zetten en lassen. Wij houden uiteraard rekening met de hoge normen en eisen die voor deze branche gelden.

Architectuur

Ook voor de architectuur bewerken wij plaatmateriaal op maat. Bijvoorbeeld een gevelbekleding of eyecatcher van staal, RVS of aluminium. Van praktisch tot esthetisch gebruik. Natuurlijk met een afwerking die bestand is tegen verschillende weersinvloeden.

Tuin en hoveniers

Natuurlijk moet een tuin voornamelijk groen zijn. Maar ook grijze of verweerde metalen borders of afscheidingen staan prachtig. Daarnaast produceren wij ook items voor vijvers en toebehoren. Met of zonder functionaliteit.

METAALBEDRIJF UIT DE REGIO EINDHOVEN - WEERT

Constructief Creatief

Als gespecialiseerd metaalbedrijf uit de regio Eindhoven - Weert maken wij gebruik van de nieuwste technieken en machines. Maar blijven ook dicht bij het materiaal door met de hand te vervaardigen.

Meer over Verduijn Metaal

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking