Verduurzamen

Metalen zijn uitermate geschikt om te gebruiken voor verschillende toepassingen. Het is sterk, goed te bewerken en heeft een mooie uitstraling. Wij kunnen producten van RVS, aluminium en staal in alle afmetingen en vormen leveren. Het nadeel van metaal is dat het bij verschillende omstandigheden kan roesten of er kan corrosie optreden. Met een nabehandeling kan dit worden voorkomen.

Natuurlijk wilt u dat uw product zo lang mogelijk mooi blijft. Wij adviseren u daarom om de juiste afwerking te kiezen voor uw product(en). Er zijn verschillende manieren om uw onderdelen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Daarnaast is een afwerking ook esthetisch gezien een plus. Zo worden vlekken en verkleuringen van het lassen op RVS weggewerkt door beitsen en kunt u ervoor kiezen om uw product of halffabricaat te poedercoaten in iedere gewenste kleur.

HIER ZIJN WE STERK IN

Verduurzamingstechnieken

Poedercoaten

Een poedercoat beschermt uw product tegen invloeden van buitenaf en geeft een mooie look aan uw onderdelen. In alle RAL-kleuren beschikbaar.

Thermisch verzinken

Thermisch of elektrolytisch verzinken zijn oppervlaktebehandelingen die er voor zorgen dat er geen corrosie plaatsvindt. Het materiaal wordt in dit geval omhult met een laag zink.

Beitsen

Bij het beitsen gaan onderdelen in een bad met zuren. De beits zorgt ervoor dat verkleuringen die ontstaan zijn door bijvoorbeeld het TIG lassen worden gereinigd. Daarnaast wordt beitsen toegepast voor het onttrekken van vervuiling uit het materiaal.

MARKTSPECIFIEKE OPLOSSINGEN

Toepassingen

Bij verschillende branches horen ook verschillende eisen en normen. Daar houden wij rekening mee bij de keuze van materiaal, afwerking en coatings.

Veelzijdig in de markt

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking