Werkwijze Verduijn Metaal

Bij Verduijn doorlopen wij een aantal stappen bij het vervaardigen van uw product. Zo vergeten we niks en bent u ten alle tijden verzekerd van het beste eindresultaat. Daarvoor is het belangrijk dat vooraf al uw eisen en wensen duidelijk zijn. Dit doen we heel graag in een persoonlijk gesprek. Eventueel helpen wij u bij knelpunten of problemen en ontwerpen we met u mee.

Het productieproces gaat van start. Aan de hand van de tekening wordt het materiaal, door onze bekwame vakmensen, gezet, gewalst of gelast. Uiteindelijk krijgt het een speciale door u geselecteerde afwerking. Uw product ziet er nu perfect uit.

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat het product werkt of past. Daarom controleren we van te voren het ontwerp grondig óf maken we zelf een werktekening van uw onderdeel. Tijdens de kwaliteitscontrole controleren we nogmaals de werking, maar ook de kwaliteit en stevigheid van het eindproduct.

HOE WIJ WERKEN

Onze aanpak

 • Kennismaking & offerte

  Bij Verduijn geloven wij in persoonlijk contact. Zodra we samen uw wensen en eisen hebben besproken maken wij voor u een passende offerte.

 • Engineering & werkvoorbereiding

  Wij controleren uw werktekening op technische knelpunten en passen aan waar er problemen ontstaan. Of we maken zelf een ontwerp voor uw product.

 • Productie

  Door echte vakmensen wordt uw product met uiterste precisie en met gevoel voor materiaal in elkaar gezet. Geknipt, gezet, samengesteld en afgewerkt.

 • Kwaliteitscontrole

  We checken of de onderdelen en het ontwerp overeenkomen en dat het eindproduct aan alle normen en eisen voldoet.

 •  
 • Levering

  Uw producten worden geleverd op een door u aangeleverd adres. Maar u kunt uw items ook zelf afhalen in Heeze, regio Eindhoven - Weert.

PREMIUM KWALITEIT

Oog voor detail

Uw product wordt hier tot in detail afgewerkt. Met onzichtbare lasnaden en voorzien van de beste nabehandeling.

Meer over Verduijn Metaal

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking